ONZE SALADES

Een heerlijke salade is altijd een goed idee! Een verse rundvleessalade met vleeswaren, of juist een salade met verschillende vissoorten. Wij kunnen het allemaal voor u regelen! Bij een lekkere salade hoort natuurlijk ook vers stokbrood. Alle salades worden gepresenteerd op luxe schalen en afgeleverd op de gewenste locatie.

Alle salades worden geleverd in een veelvoud van 5 personen, op de carpaccio schotel na.

Heerlijke luxe hapjes voor bij de salades?

VLEESSCHOTEL ROYALE

Heerlijke rundvleessalade gepresenteerd met een aantal verse vleessoorten. Onder andere paté, ardennerham, malse beenham, kiprollade & fricandeau. Om de salade lekker fris te maken is het geheel afgegarneerd met vers fruit, zoals sinaasappels, aardbeien en kiwi.

...
...

VISSCHOTEL OUDE MAAS

Een overheerlijke zalmsalade met diverse fijne vissoorten. Onder andere makreel, gerookte Noorse zalm, surimikrab, IJslandse garnalen, forelfilet en écrevisses. De salade is afgegarneerd met cherrytomaatjes, Lolo Rosso, alfalfa en frisse citroen. 

SALADE NICOISE

Een salade van tonijn, tomaat, uiringen, paprika,
olijven, ansjovisfilet, haricots verts, ijsbergsla en ei.

...
...

CARPACCIO SCHOTEL

Flinterdun gesneden ossenhaas met geroosterde pijnboom pitjes, verse gehakte bieslook, geraspte parmezaanse kaas, zon gedroogde tomaatjes, balsamico dressing brood & boter.

Verzorging compleet buffet

Heeft u interesse in meerdere salades of combinaties van salades? Dan is het koude buffet een interessant alternatief. Deze bevat namelijk diverse salades, maar ook vleeswaren en diverse vissoorten. 

Mocht u een koud buffet of een salade willen combineren met een warm buffet, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden!