ONZE OVERWERK MAALTIJDEN

Overwerkmaaltijden nodig? Overwerk is nooit leuk, maar met een lege maag wordt het pas echt vervelend. Speciaal voor harde werkers verzorgt Cateringservice Dik Voor Elkaar daarom verschillende overwerkmaaltijden: stevige warme maaltijden waarmee uw personeel er weer tegenaan kan. Bij elke maaltijd serveren wij frites en groenten. Borden, bestek, zout en peper leveren wij uiteraard mee. Daarnaast worden alle maaltijden standaard verpakt in warmhoud materiaal.

Wij bezorgen overwerkmaaltijden in de gehele Drechtsteden

Op doordeweekse dagen zijn wij altijd beschikbaar om overwerk maaltijden op locatie af te leveren. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en bezorgen onder meer ook in Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en andere plaatsen in de omgeving. Onderaan deze pagina is ons bestelformulier te downloaden.

...

Last minute overwerk maaltijden bestellen

Een van onze sterkste punten is het snel afhandelen van bestellingen. Komt u er pas laat achter dat u moet overwerken? Geen paniek! Bestel dan gerust uw maaltijd bij ons en wij zullen ervoor zorgen dat u op tijd kunt eten. Wij staan ten allen tijde klaar voor u!

U kunt gemakkelijk via onze webshop bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk ons te bellen of mailen en dan zorgen wij ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt!

SCHNITZEL DIK VOOR ELKAAR

Krokant gebakken varkensfricandeau, afgegarneerd met ham, kaas en tomaat uit de oven.

 

...
...

IERSE BIEFSTUK

Heerlijk malse Ierse biefstuk geserveerd met een vers bereide pepersaus. 

KIPFILET

Verse kipfilet van Hollandse bodem. De kipfilet heeft een lekker knapperig randje en is mals van binnen. Geserveerd met groenten en frites.

...
...

SPARE RIBS

Onze favoriet. De spare-ribs zijn gemarineerd in onze huisgemaakte marinade en vervolgens zorgvuldig voor maar liefst 3 uur gegaard.  Geserveerd met frites en groenten.

SPAGHETTI BOLOGNESE

Vers bereide spaghetti met een smeuïge Italiaanse vleessaus. 

...
...

NASISCHOTEL

Bourgondische nasi met gebakken ei, saté spies, kroepoek & huisgemaakte pindasaus.

Staat uw keuze niet tussen onze overwerk maaltijden?

Informeer dan naar onze dagschotel, het weekmenu of andere opties! 

Bel 078-8200370!