BARBECUE DORDRECHT

Voor een barbecue in Dordrecht en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot specialist op BBQ-gebied door constant op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. Wilt u gezellig met het bedrijf eens BBQ’en om een jubileum te vieren, een receptie in te luiden of een leuk personeelsfeest te organiseren? Of bent u op zoek naar een BBQ cateraar voor uw eigen feest thuis? Het is ook mogelijk om een BBQ te geven op onze feestlocatie in Dordrecht, zodat u nergens omkijken naar heeft. Alles is mogelijk bij ons en dan zorgen wij ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt! 

Waarom Dik Voor Elkaar?

  • Wij barbecuen met de beste BBQ’s op de markt!
  • Onze ervaren BBQ-chefs behoren tot de beste van Nederland
  • Thuis geleverd, op de zaak of op onze feestlocatie.
  • Luxe BBQ-catering voor een betaalbare prijs.

Zorgeloos barbecuen - All Inclusive

Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt barbecuen (thuis of op (onze) locatie). Zo kunt u bij ons ervoor kiezen om de BBQ te laten leiden door een ervaren BBQ-chef en zitten bij onze meeste pakketten het gebruik/huur van de barbecue inbegrepen bij de prijs.

Als barbecue cateraar met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij elk mogelijk scenario al een keer gezien, waardoor wij nooit voor verrassingen komen te staan. In Dordrecht zijn wij de beste BBQ-cateraar en daarbij hebben wij ook de meeste keuze-mogelijkheden als het op BBQ’s & verschillende arrangementen aankomt.

GRATIS BEZORGING

Wij bezorgen alles wat u nodig heeft bij u thuis of bij uw bedrijf. Binnen Dordrecht hebben wij zelfs GRATIS bezorging!


BORDEN & BESTEK & AFWAS

Geen gezeur met de afwas, wij zorgen voor uw borden en bestek en wassen het daarna graag weer voor u af! Een klein stukje service dat wel zo fijn is.


SALADES & SAUS

Bij ons BBQ-assortiment krijgt u altijd een heerlijke rundvleessalade & kartoffelsalade. Daarnaast maakt onze Indonesische chef de lekkerste pindasaus die u ooit zal proeven!


RUIME KEUZE UIT ONS ASSORTIMENT BBQ'S

Wij nemen barbecuen erg serieus, daarom hebben wij maar liefst 4 verschillende soorten BBQ’s. Voor ieder wat wils dus. Onze favoriet is de Weber Summit Charcoal Grill, de beste BBQ op de markt van het moment. Verder hebben wij een mooie collectie van BBQ’s, zoals een Smokey Bandit en een Kamado.

Samen zorgen deze BBQ’s voor een speciale BBQ-ervaring; u zult verbaasd zijn van de mogelijkheden die de verschillende BBQ’s hebben!

...
...

BBQ OP MAAT

Wij bieden verschillende pakketten aan, maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw perfecte BBQ samen te stellen.  Wij werken samen met de beste slagers in de regio en kunnen in al uw wensen voorzien. Een van onze favorieten is het picana staartstuk, zoals op de foto hier rechts. Of denk aan een heerlijk stuk vers gerookte zalm uit onze rookoven. Beter wordt het niet!

ONZE ROOKOVEN

Weer eens iets anders

Een hele andere manier dan de barbecue die de meeste mensen gewend zijn, maar des te meer onderdeel van een geslaagde BBQ! Natuurlijk komen wij ook met onze 'gewone' barbecue naar uw BBQ. De rookoven is slechts een toevoeging.

Met verschillende houtsoorten kun je verschillende smaken geven aan het vlees bij de rookoven. Vraag even naar de mogelijkheden aan onze chef.

Tip: Vers gerookte zalm

Zoals op de foto te zien is de rookoven ideaal voor het roken van zalm. Met de rookoven wordt de zalm perfect bereid, recht voor uw neus!

Andere vissoorten zoals forel en paling zijn ook leuk voor in de rookoven, vraag van te voren wat de mogelijkheden zijn en dan zorgen wij er voor dat het Dik Voor Elkaar komt.

...

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag uw eigen BBQ samenstellen in overleg met onze experts? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt! Vraag ook eens naar onze mogelijkheden voor onze mogelijkheden met een rookoven, dit geeft net weer een andere draai aan de barbecue dan normaal!