CATERING IN DORDRECHT

Catering in Dordrecht zoals het bedoeld is. Wij verzorgen luxe lunches, overwerkmaaltijden, barbecues, borrels en complete buffetten voor zowel bedrijven als particulieren. Als cateraar werken wij uiteraard altijd met verse producten van hoge kwaliteit onder strenge hygiënevoorwaarden. Naast de catering hebben wij ook een restaurant in Dordrecht dat doordeweeks tijdens de lunch en het diner geopend is. Het menu is pas vernieuwd, dus kom gerust langs!

Onze klanten waarderen vooral onze snelle persoonlijke service, flexibiliteit en bovenal punctualiteit. Tevens is geen enkel verzoek is voor ons te gek na zo’n 35 jaar ervaring als traiteur. 

Wij zorgen ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt!

...

Perfecte BBQ op jouw bruiloft?

Binnenkort een bruiloft? Het is tegenwoordig helemaal hip om een BBQ te organiseren voor een bruiloft, laten wij daar nu heel goed in zijn! Verras jullie gasten met een heerlijke BBQ en laten we er samen een onvergetelijke dag van maken.

Vraag naar onze op maat gemaakte bruiloftspakketten! U kunt ons altijd bellen, mailen of even langs te komen voor een kopje koffie. Onze locatie bevindt zich in Dordrecht, maar wij reizen graag door de regio Drechtsteden, Rijnmond en de rest van Nederland om onderdeel van jullie bruiloft te zijn.

 

Luxe lunch catering

Op zoek naar een luxe lunch voor uw bedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van luxe lunches voor vergaderingen en trainingen in uw bedrijf. Heerlijke broodjes die altijd op tijd geleverd worden, precies wat u zoekt. 

Wij bieden zelf zowel vergaderpakketten als lunchpakketten aan, maar het is ook mogelijk om door te geven welke broodjes u precies zou willen. 

...
...

Buffetten

Een onbezorgd feestje organiseren en tegelijkertijd heerlijk eten? Bekijk onze mogelijkheden omtrent buffetten.

Wij verzorgen zowel koude als warme buffetten.

U kunt de buffetten met elkaar combineren, maar wij kunnen ook samen met u een buffet samenstellen, zodat u precies krijgt wat u graag wilt.

Salades

Heerlijke salades gecombineerd met een luxe garnering. Dat is waar wij voor staan. Rechts op de foto ziet u onze visschotel, met onder andere rivierkreeftjes, paling, krab en garnalen. Verder hebben wij natuurlijk ook vleessalades, kartoffelsalades en nog veel meer!

Bekijk hier onze andere heerlijke salades!

...
...

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest om iets te vieren met uw collega’s? Zoekt u niet verder! Of u nu een bedrijfsfeest wilt organiseren op uw eigen locatie of op onze eigen locatie, alles is mogelijk.

Bekijk onze pagina voor meer informatie.

 

Barbecue

Wilt u gezellig met het bedrijf eens BBQ’en om een jubileum te vieren of een receptie in te luiden? Of bent u op zoek naar een BBQ voor uw eigen feest thuis?

Dan bent u aan het juiste adres! Wij gaan namelijk verder dan de gewone BBQ’s. Met ons grote assortiment van verschillende BBQ’s bieden wij een ervaring aan die verder gaat dan slechts vlees grillen.

Bekijk onze BBQ-pagina om hier alles over te lezen!

...
...

Feestlocatie Dordrecht

Onze feestlocatie in Dordrecht is ideaal voor al uw feesten en partijen. Een verjaardagsfeestje, 25-jarig jubileum van uw huwelijk, een bedrijfsfeest of borrel zijn enkele van de vele opties die wij aanbieden. Onze feestlocatie biedt ruimte aan ongeveer 50 personen (mogelijkheid om uit te breiden naar 100) en natuurlijk bestaat de mogelijkheid om hierbij catering bij te regelen.