FEESTLOCATIE DORDRECHT

Onze feestlocatie in Dordrecht is ideaal voor al uw feesten en partijen. Een verjaardagsfeestje, bedrijfsfeest of borrel zijn enkele van de vele opties die wij aanbieden. Onze feestlocatie biedt ruimte aan ongeveer 50 personen (mogelijkheid om uit te breiden naar 100) en natuurlijk bestaat de mogelijkheid om hierbij catering bij te regelen. 

Na jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies wat u nodig heeft voor uw feest. Kom gerust langs op onze locatie op de Dordtse Kil 1 en vraag enkele tips voor het organiseren van het perfecte feest! U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Gratis parkeergelegenheid!

Bij onze locatie is er voldoende GRATIS parkeergelegenheid. De feestlocatie bevindt zich op de Dordtse Kil I, in Dordrecht waardoor nooit iemand last van uw feest zal hebben. Geen klagende buren dus!
 

BEDRIJFSFEEST

De ideale locatie voor het middelgroot bedrijf. Uw personeel kan plaatsnemen aan onze gezellige bar, aan een van onze tafels of zich verzamelen rond een van onze statafels. 

Tip: Leuk om te combineren met een BBQ! Dan zetten wij buiten een BBQ neer en kunnen uw gasten binnen heerlijk van het vlees en de speciale BBQ salades genieten!

...
...

VERJAARDAGSFEEST

Niemand vindt het leuk om een dagje ouder te worden, maar met een leuk feestje erbij wordt het toch een stuk gezelliger! U kunt uw eigen muziek afspelen op ons state-of-the-art muzieksysteem, of een keuze maken uit onze immense muziekbibliotheek.

Onze barvrouwen zullen ervoor zorgen dat uw gasten nooit iets tekort komen en onze kok heeft altijd leuke ideeën als het aankomt op hapjes!

BORREL

Gezellig even borrelen is ook geen probleem bij ons! Wij hebben een gezellige bar en kunnen de ruimte aankleden met statafels, zodat het echt gezellig wordt! Natuurlijk zorgen wij ook voor heerlijke borrelhapjes, warm & koud.

...

Gezelligheid kent geen tijd!

Zie hier enkele foto’s die gemaakt zijn ter ere van het jubileum van de krant B2B.

Enkele gasten op dit feest waren onder andere de wethouder van Dordrecht en verschillende ondernemers uit Dordrecht.

file__7cb76c4600228cd48bbb9fa4441464f2.jpg
file__43c0db4a93bda77bd7c3ce7820148eeb.jpg
file__ad5e743c7a4dd59d3aab5a483b516f56.jpg