BEDRIJFSFEEST DORDRECHT

Binnenkort een borrel of bedrijfsfeest in Dordrecht organiseren? Wij zijn uw ideale partner! Met meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding events en eventcatering komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Een borrel, teamuitje, opening van een nieuw pand, diplomering, personeelsfeest, productlancering, pensioneringsfeest en jubileums zijn enkele voorbeelden van de bedrijfsfeesten die wij in de afgelopen jaren hebben mogen organiseren.

Of u nu een bedrijfsfeest wilt organiseren op uw eigen locatie of op onze locatie in Dordrecht, bij ons bent u altijd welkom. 

Wij denken met u mee en vetellen waar u op moet letten bij het organiseren van een bedrijfsfeest en waarom het belangrijk is voor het bedrijf zo’n feest te geven.

...

Wat zijn Onze mogelijkheden?

ETEN EN DRINKEN

Wilt u eten en drinken bij ons regelen? Of alleen drinken, of alleen eten?

Alles is mogelijk! Vraag gerust een offerte aan en wij zullen ons best doen zo snel mogelijk een offerte terug te sturen.


THEMA

Wat voor soort feest gaat u geven? Een receptie, zomerborrel, BBQ, Oktoberfest of iets anders?

Laat even weten wat uw wensen zijn!


ENTERTAINMENT

Wilt u graag een DJ of een zanger op uw bedrijfsfeest? Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk van artiesten opgebouwd, waar altijd wel iemand is te vinden die perfect is voor uw feest.


BEDRIJFSFEEST DORDRECHT OP LOCATIE

Tover uw eigen locatie om tot een ideale plek voor een feestje. Met een mobiele bar en mobiele koelkasten zorgen wij  u altijd geweldig koude dranken. Wij kunnen tevens zorgen voor een gezellige BBQ, heerlijke luxe hapjes om van te smullen tijdens het feest of een buffet! 

Voor ieder wat wils dus!

...
...

BEDRIJFSFEEST DORDRECHT OP ONZE LOCATIE

Geen zin om uw eigen locatie te gebruiken voor het bedrijfsfeest? Dat komt goed uit, want wij stellen graag onze feestlocatie beschikbaar voor uw personeel. Onze locatie is geschikt voor een personenaantal van 30-100 personen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en niemand zal last hebben van uw feest, aangezien wij ons op de Dordtse Kil 1 bevinden.  

Hoe kom ik met jullie in contact?

Wij staan graag persoonlijk voor u klaar. U kunt met ons een afspraak maken om het een en ander te bespreken voor uw bedrijfsfeest. Wij zijn altijd bereikbaar op 078-8200370 of u kunt langskomen op onze locatie op de Dordtse Kil 1. Onderaan deze pagina staan onze adresgegevens. U kunt ook een e-mail sturen en dan kunnen we samen een afspraak inplannen.