ONZE LUNCHPAKKETTEN

Organiseert u een evenement of een cursus en bent u op zoek naar lunchpakketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bevinden ons in Dordrecht, waarvandaan wij onze bestellingen graag bij u op locatie bezorgen. Onze lunchpakketten worden altijd dagvers bereid, en in handige lunchtasjes geleverd.

Wij nemen bestellingen in behandeling van 1 tot en met 1000 lunchpakketten, geen enkel aantal is te gek. Wij zorgen ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt!

Dieetwensen? Geen enkel probleem, laat het ons even weten en dan zorgen wij ervoor dat er een op maat lunchpakketje wordt geleverd.

...

Bent u op zoek naar een luxe lunch?

Bekijk dan onze vergaderpakketten! De luxe afgebakken broodjes zijn van de beste kwaliteit en zijn uiterst representatief voor de presentatie van uw bedrijf. Deze vergaderpakketten zijn aan te raden voor uw vergadering, als lunch voor uw cursisten of andere zakelijke bijeenkomsten. Alle vergaderpakketten worden altijd op tijd door ons met een glimlach op locatie afgeleverd.

BASIC LUNCHPAKKET

Dit lunchpakket bestaat uit twee belegde broodjes, een krentenbol en een halve liter melk.

 

...
...

LUNCHPAKKET DIK VOOR ELKAAR

  • Twee vers afgebakken broodjes
  • Krentenbol
  • Stuk fruit
  • Candybar
  • Halve liter melk

Zelf uw lunchpakket samenstellen?

In plaats van onze lunchpakketten kunt u uiteraard zelf ook lunchpakketten samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een lunchpakket met een broodje kroket of personen met dieetwensen. Klant is koning, wij maken graag in overleg een speciale lunchbox, speciaal voor u! 

U kunt uw wensen doorgeven aan ons via de mail of telefonisch via 078-8200370. Wij zullen dan een op maat gemaakte offerte voor u maken. Wij zorgen er voor dat het Dik Voor Elkaar komt, altijd.