ONZE BROODJES

Broodjes nodig voor uw bedrijf of vereniging? Een vergadering, cursus of evenement is niet compleet zonder heerlijke broodjes. In Dordrecht en omstreken zijn wij een begrip als het gaat om heerlijke broodjes. Wij zien de lunch namelijk niet alleen als eetmoment, maar des te meer als een manier om de formaliteit van een vergadering of cursus te doorbreken en samen een lekker broodje te eten.

Cateringservice Dik Voor Elkaar verzorgt vers afgebakken luxe broodjes, maar ook zachte bolletjes, voor bedrijven en particulieren met daarbij een grootschalige keuze aan beleg, zoals diverse vleeswaren, salades en verschillende soorten kazen. Onze producten zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit, zoals bijvoorbeeld echte Old Amsterdam kaas en zelf gebraden rosbief. Vaak krijgen wij het verzoek of we een vegetarische, glutenvrije of halal lunch kunnen verzorgen. Uiteraard is dit bij ons ook mogelijk, geen enkel verzoek is voor ons te gek. Wij zullen ervoor zorgen dat het Dik Voor Elkaar komt!

Alle luxe broodjes worden standaard geserveerd met Lolo Rosso, tomaat, komkommer en alfa-alfa. Bij de lunch hoort natuurlijk ook een lekker glaasje melk en/of jus d’orange.

Waarom Cateringservice Dik Voor Elkaar? 

  • Jarenlange specialisatie op catering voor bedrijven. Wij weten wat u van ons verwacht.
  • Schitterende presentatie van de broodjes in luxe cateringdozen. 
  • Kom goed voor de dag bij uw gasten.
  • Altijd op tijd bezorgd!

 

...

Broodjes bezorgservice Dordrecht

Onze keuken bevindt zich op de Dordtse Kil 1, waardoor wij zeer gemakkelijk broodjes kunnen bezorgen in Dordrecht en omgeving. Verder is onze locatie ideaal voor bedrijven die op de Dordtse Kil 1 en omliggende bedrijventerreinen gelegen zijn.

Wij leveren natuurlijk ook in Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Rotterdam & ‘S Gravendeel                    

Download onze menukaart

Wilt u alvast op uw gemak kijken wat u tijdens uw bezoek aan ons restaurant wilt bestellen?

Hier kunt u de menukaart van Restaurant Dik voor Elkaar bekijken.

We serveren ook dag specialiteiten, onze medewerkers vertellen u graag welke gerechten we buiten de kaart serveren.

VERGADERPAKKETTEN

Verwacht u gasten op uw bedrijf of organiseert u een cursus? Wij verzorgen luxe lunches waardoor uw bedrijf representatief voor de dag komt!  Maak een keuze uit ons ruime aanbod vergaderpakketten

...
...

LUNCHPAKKETTEN

Bent u op zoek naar een lunchpakket voor uw personeel, voor een cursus of voor een uitje? Wij zorgen ervoor dat iedereen even lekker kan bijtanken met onze lunchpakketten. U kunt de lunchboxen compleet naar wens inrichten of kiezen voor een van onze lunchpakketten. Uiteraard met gratis bezorging in Dordrecht en omstreken.

Laat ons uw specifieke wensen weten en wij zorgen ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt!

Onze broodjes: verser dan vers!

 ‘s Morgens vroeg bakken wij de broodjes af, zodat ze altijd kakelvers zijn! Al onze broodjes zijn van de hoogste kwaliteit evenals ons beleg. Wij serveren onze luxe broodjes altijd in luxe broodzakjes, waardoor de algehele presentatie er heerlijk uit ziet; een lust voor het oog dus.

Wacht niet langer met het bestellen van onze broodjes en ervaar het zelf!