Over ons

Op de foto ziet u vader Piet en zoon Duane. Piet is ooit begonnen met Cateringservice Dik Voor Elkaar in 2004, toen nog vanuit de keuken in zijn eigen huis werkend. Al snel kreeg hij van vrienden en kennissen catering-klusjes, waarop hij toen in de schuur een klein keukentje bouwde. Heel erg klein begonnen dus. Piet is al sinds zijn 16e aan het werk als kok en bij het beginnen van zijn eigen onderneming was hij tegelijkertijd ook nog chef-kok in een ander restaurant.

Van chauffersrestauarant naar catering en BBQ specialist

Een aantal jaren verder kreeg hij samen met zijn toenmalige sous-chef Hans de kans om aan een chauffeursrestaurant te beginnen in de Botlek in Rotterdam. Samen hebben zij deze kans aangegrepen en vanuit die keuken is de cateringservice ook gegroeid. Veel catering-klanten in de regio Botlek kwamen en ook in Dordrecht groeide Dik Voor Elkaar stug door. Toen in 2015 de kans kwam om een soortgelijk concept op te starten in Dordrecht doken zij hier dan ook vol in. In Dordrecht was er een grotere keuken en kunnen de catering klanten in Dordrecht beter bediend worden.

Behalve restaurant ook broodjeszaak, catering en vergaderlocatie

Op de locatie in Dordrecht is naast het restaurant ook een cafetaria/broodjeszaak en een vergaderzaal te vinden, evenals de mogelijkheid om de locatie om te toveren in een geweldige feestlocatie. Piet is hier voornamelijk mee bezig geweest en in 2019 hebben de compagnons besloten om de wegen te scheiden en dat Piet verder zal gaan in zijn eentje met Cateringservice Dik Voor Elkaar en het restaurant in Dordrecht.

Piet blijft koken vanuit zijn passie en dat proef je!

Piet vindt het koken zelf nog steeds het leukste om te doen, daarom zal hij niet zo snel voorop in de strijd lopen bij netwerk-evenementen en dergelijke. Hij vindt het vooral leuk om gewoon lekker bezig te zijn met het bereiden van gerechten, catering etc. De volle focus ligt dus op de kwaliteit van de cateringservice en hiermee hopen wij dan ook onze klanten te overtuigen voor ons te kiezen. Piet maakt dus tot op de dag van vandaag dus ook alles nog steeds zelf! Of u nu een salade bestelt, een hoofdgerecht in ons restaurant of een buffet; Piet is nog steeds de chef!

Sinds 2018 is ook zoon Duane bij de zaak gekomen, met een Bedrijfskundig diploma op zak is hij vooral bezig om de naamsbekendheid van Dik Voor Elkaar te vergroten, bestaande klanten tevreden te houden en nieuwe klanten voor zich te winnen. Achter de schermen staat het bedrijf al stevig in zijn schoenen, nu moet het nog naar buiten gecommuniceerd worden. Hij is dus ook de wijsneus die deze website in elkaar heeft geflanst..

Samen met onze lieftallige serveersters staan wij nu altijd voor u klaar!

Alle medewerkers werken al lange tijd voor het bedrijf en wij zijn samen echt een kleine familie geworden. Iedereen weet van elkaar wat je aan elkaar hebt en wij zijn perfect op elkaar afgesteld.

Dik voor Elkaar uit Dordrecht blijft groeien

Dik voor Elkaar is nog steeds aan het groeien en dat komt vooral doordat wij de focus altijd op de kwaliteit hebben gehouden. Tevreden klanten hebben en deze tevreden houden is voor ons het aller belangrijkste. Piet vindt het nog steeds het leukste om in de keuken aan de slag te gaan en hij maakt nog steeds alles zelf! Een echte ondernemende kok dus! Zoon Duane is sinds kort bij het bedrijf gekomen en houdt zich vooral bezig met het communiceren naar de klanten en de marketing. Hij is dus de wijsneus die dit stukje heeft geschreven… 

Wilt u kennis komen maken met ons?

Wij vinden het altijd leuk om gezellig een bakje koffie te drinken en te overleggen of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Kom gerust eens langs!

Waarom Dik voor Elkaar?

Onze klanten roemen vooral onze kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid; wij zijn altijd op tijd, verzorgen heerlijke catering, dan wel een goede maaltijd in ons restaurant of cafetaria. Het mooie is ook dat Piet nog steeds zelf alle gerechten en catering zelf doet, weliswaar met hulp (en soms ook zeker begeleiding) van onze andere medewerkers, waardoor u altijd hetzelfde krijgt wat u van ons gewend bent.

Wij zijn ouderwets, de klant is koning bij Dik voor Elkaar 

Wij moeten het vooral hebben van onze vaste klanten, wat aangeeft dat wij hele tevreden klanten hebben. Onze missie is dan ook om onze klanten tevreden te houden. Een blije klant komt namelijk altijd terug en daarmee kunnen we samen een mooie relatie mee opbouwen. Als er een probleem is dan lossen wij dit gelijk op. Bij het bespreken van eventuele partijen maken wij graag gebruik van onze ervaring om te zorgen dat uw partij perfect verloopt.

Komt u naar Dik voor Elkaar op Dordtse Kil 1?

Wij zijn van de persoonlijke aanpak en vinden het leuk als u bij ons langskomt op de Dordtse Kil 1 om het een en ander te bespreken. Mailen of telefoneren is uiteraard ook helemaal geen probleem! Onderaan deze pagina staan onze contactgegevens. Vragen staat altijd vrij en wij staan u graag te woord.

...