BROODJESZAAK DORDRECHT

Broodjeszaak in Dordrecht gezocht? Midden in het bruisende hart van het Dordtse bedrijfsleven, op de Dordtse Kil 1, staan wij doordeweeks klaar voor al uw broodjes-wensen met onze broodjeszaak. Wilt u gewoon even snel een broodje komen eten of zoekt u naar een meer uitgebreide lunch voor meerdere personen in Dordrecht? Zoek niet verder, wij staan voor u klaar en zorgen dat het Dik Voor Elkaar komt.

Vergader, cursus en evenement service

Als u broodjes zoekt voor een vergadering, cursus of evenement bent u bij het juiste. adres. In Dordrecht en omstreken zijn wij een begrip als het gaat om heerlijke broodjes. Wij zien de lunch namelijk niet alleen als eetmoment, maar des te meer als een manier om de formaliteit van een vergadering of cursus te doorbreken en samen een lekker broodje te eten.

Geen zin om te wachten in de broodjeszaak op uw broodjes? Bel ons dan even van te voren en wij zorgen ervoor dat het klaar staat op het door u doorgegeven tijdstip. Ons telefoonnummer is: 078-8200370 en wij zijn op doordeweekse dagen te bereiken vanaf 9.00 ’s ochtends tot 19.00 ’s avonds.

Broodjes bezorgservice Dordrecht

Onze broodjeszaak bevindt zich in Dordrecht op de Dordtse Kil 1. Daardoor kunnen wij altijd snel bij de klanten zijn in de buurt en zitten we ook snel op de A16 of N3 voor klanten die verder weg zitten.

Wij leveren natuurlijk ook in de omgeving van Dordrecht. Zo komen wij vaak in Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Rotterdam & ‘S Gravendeel.

Download onze menukaart

Wilt u alvast op uw gemak kijken wat u tijdens uw bezoek aan ons restaurant wilt bestellen?

Hier kunt u de menukaart van Restaurant Dik voor Elkaar bekijken.

We serveren ook dag specialiteiten, onze medewerkers vertellen u graag welke gerechten we buiten de kaart serveren.

VERGADERPAKKETTEN

Ideaal als u geen zin heeft om iedereen een apart broodje te laten bestellen. In onze vergaderpakketten maken wij luxe broodjes met diverse soorten beleg. Afhankelijk van uw pakket verzorgen wij ook melk en jus d’orange bij de vergaderpakketten. Hier kunt u een keuze maken uit ons ruime aanbod vergaderpakketten. 

...
...

LUNCHPAKKETTEN

Bent u op zoek naar een lunchpakket voor uw personeel of voor een evenement dat u organiseert? Met ons lunchpakket kan iedereen er na de lunch gegarandeerd weer tegenaan. U kunt de lunchpakketten compleet naar wens inrichten. Laat ons uw specifieke wensen weten en wij zorgen ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt! 

Natuurlijk bieden wij ook onze eigen selecties voor de lunchpakketten aan.

Direct online bestellen kan via onze webwinkel